Počas môjho pôsobenia v roli zamestnanca som 7 rokov pracoval ako informatik v nadnárodnej poisťovacej spoločnosti (z toho 2 roky ako vedúci informatik). Na dôvažok výpočtová technika je mojim koníčkom od mladosti, s počítačmi sa zaoberám od roku 1988. Mám nadobudnuté skúsenosti, ktoré viem zúročiť pri podnikaní, z čoho môžu profitovať aj moji budúci klienti.

     Častokrát som pomáhal pri spravovaní počítačovej siete môjmu dlhoročnému priateľovi, ktorý je distribútorom zariadení elektrickej požiarnej signalizácie na Slovensku. To on ma postupne oboznámil so svetom elektrickej požiarnej signalizácie, ktorý je úzko spätý s IT svetom. Ucelené systémy elektrickej požiarnej signalizácie pracujú podľa algoritmov vytvorených cielene pre konkrétne miesta ich inštalácie a sú vytvorené vhodným „naprogramovaním“ pomocou počítačového softvéru.

     Moji známi vedia, že čo sľúbim to aj splním, výhovorky a lichotenie sú pre mňa cudzie. A tým, ktorí ma ešte nepoznajú, ale majú požiadavky spadajúce do predmetu môjho podnikania, navrhujem, aby so mnou  nadviazali kontakt a porozprávajme sa. Ja verím, že čoskoro budú patriť tiež medzi mojich známych…..

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *