Alkalmazotti pályafutásom alatt 7 évig egy nemzetközi biztosítótársaságnál is dolgoztam mint rendszergazda (az utolsó két évben vezető rendszergazda), ráadásul a számítástechnika suhanc koromtól a hobbim, ezért szerzett tudásomat kamatoztatni tudom a  vállalkozásom során és jövendőbeli partnereim szintén profitálhatnak ezirányú szakmai tapasztalataimból.

      Egy régi barátomnak, aki tűzvédelmi rendszerek elemeit forgalmazza Szlovákiában rengeteget segítettem a számítógépes hálózata menedzselésében, miközben ő apránként beavatott  a beépített tűzjelző berendezések szakmájába is. Ezek a rendszerek az adott telepítési körülményektől elvárt algoritmusok szerint működnek, amik értelemszerűen számítógépes szoftverek segítségével vannak megalkotva.

    Aki ismer, tudja, hogy amit megígérek, azt betartom, nem kenyerem a mellébeszélés, hitegetés. Akik pedig még nem ismernek, és a vállalkozásommal egybevágó igényeik vannak, azoknak azt ajánlom, hogy bátran vegyék fel velem a kapcsolatot,  beszélgessünk el egymással. Én bízom benne, hogy hamarosan szintén az ismerőseim közé fognak tartozni…

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük